lördag 9 juni 2007

Strumpdödaren





Idag på förmiddagen tog jag det ganska lugnt. Efter att husse och jag varit ute i parken på morgonen tog jag chansen att bättra på min skönhetssömn och slaggade en stund i soffan.








Men sen när jag vaknade fick jag en ny leksak. Den såg ganska så beskedlig ut men vet aldrig vad som döljer sig under ytan, så jag tog det säkra före det osäkra och satte tänderna i den!







Måste även berätta att jag har kommit på världens grej! Om jag sätter mig ned och tittar lite fint på husse eller matte så får jag godis. Funkar varje gång och e lätt som en plätt! I övrigt hälsar husse och matte att jag är jätteduktig på att gå i koppel men att jag har en del kvar att lära vad gäller att sitta still när det är kloklippningsdax. Jag har heller inte riktigt fått kläm på när och var jag kan kräma. Provade ute de första dagarna och det var ok men idag har jag trummat på i vardagsrummet. Det är både slipat och lackat och bra mycket mer arbetat än gräsmattan - endast det bästa är gott nog!

1 kommentar:

Vimla sa...

Tjenixen! Jag tycker nog att gräset är helt ok så länge det inte regnar, men ja kan tipsa om balkongen, då slipper man bli buren ner för trapporna :D

Kissa däremot är bäst precis där man står när andan faller på!

Kram Krokodilen