torsdag 14 juni 2007

AllätarSkalman

Full rulle var det här! Eller så är det som om någon trycker på avknappen. Timja är lite som Skalman med sin mat- och sovklocka. Fast det är definitivt mer fart i henne när hon är vaken! Man kan gott påstå att hon har en mycket mer varierad kost också.

Timjas måtto: Allt, ALLT, går att äta!

Sten, grus, gräs, maskrosor, löv, cykelpedaler, vardagsrumsbordet, skrivbordsstolen, mattes och husses säng, pinnar - eller ja, allt av trä, mattor, glipan mellan dynorna i soffan, golvet (!) You name it!
Det är nästan så att man blir orolig att man svälter den stackars hunden! Fast hon får massor av köttbullar varje dag när vi tränar ;)

Varje dag går vi till parken på andra sidan gatan och kollar på allt som händer omkring oss. Och det är mycket! Cyklister, bilar, bussar och tåg. Människor som går eller springer till bussen eller promenerar med sina hundar. Löv som flyger i vinden och helikoptrar som flyger i luften. Det finns alltid nya lukter att lukta på och nya pinnar att hitta.
Då och då ger sig Timja ut på egna äventyr men ibland är det skönast och att sitta i husses eller mattes knä och beskåda världen från en tryggare plats.


Ibland vill folk hälsa på Timja och då blir hon jätteglad! Människor är bland det bästa som finns.
Sen bär det hem igen efter många intryck och sleep mode infinner sig innan matklockan ringer igen!

1 kommentar:

Vimla sa...

Tjenixen syster yster! Kul att du åxå gillar stenar, de gör jag med, men matte sa att de gått illa för dig... :( huvvaligen hoppas du inte fick ont i magen & att den kom ut till sist.

Jag längtar otroligt mycket tills vi ska ses, vi kan nog utbyta en hel del hyss...hihi
Hoppas åxå att de gick bra med veterinären idag, vi höll alla tummar & tassar!

Kram Jenny & Vimla